May

Çevre ve İklim Değişikliği etkinliği gezisine 5/C ve 5/E sınıflarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Şehit Yasar Yeşilkır İmam Hatip Ortaokulu’nda 29 nisan 1916'da Irak Cephesi’nde kazanılan Kût'ül Amâre Zaferi’nin 108. yıl dönümü törenle kutlandı. Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. Günün anlam ve önemini anlatan duvar gazetesi hazırlandı. Sınıflarda gün ile ilgili görsel filmler izletildi.

Nis

Geleneksel yüz yüze 100 çocuk oyunu projesi kapsamında  çocuklarımıza oynattığımız etkinliklerimiz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, kamuoyunun görüşüne sunulan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağında, "fen bilimleri"ne yönelik dersler, öğrencilerin ilkokuldan itibaren lise son sınıf düzeyine kadar "bilimsel keşif" sürecine dâhil olabilmeleri için yeniden kurgulandı.

Nis

Okulumuz da 23 Nisan haftasında düzenlenen Mini futbol geleneksel çocuk oyunları ve voleybol turnuvaları başlamıştır. Katılan tüm sınıflara ve sporculara başarılar dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoskuyla kutlandı.

Nis

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz İsmail Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramıvesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Nis

"07 Nisan Kişisel Verileri Koruma Gününde" pano oluşturuldu.Çocuklarla kişisel verilerin ne anlama geldiği, kişisel verileri korumak için ne yapılması gerektiği konuşuldu. Ayrıca çocuklara kişisel verileri koruma ile ilgili video izletilerek konuyla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Nis

Okulumuzda emniyet müdürlüğü bünyesinde en iyi narkotik polis anne semineri gerçekleşmiştir. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstanbul Valiliği ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında, Valiliğimiz tarafından okulumuza gönderilen kitaplar kütüphanedeki raflarda yerini aldı. Tüm öğrencilerimize iyi okumalar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında okulda anma töreni düzenlendi. Okulumuz bahçesinde gerçekleşen törene bütün öğrencilerimiz katıldı. Programda, günün anlam ve  önemini belirten konuşmalar yapıldı. Okul korosu türkü söyledi ve şiirler okundu.

Mrt

1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI münasebetiyle  OKUL ÖĞRENCİ KURULU öncülüğünde okulumuzda sigara, alkol, uyuşturucu ve  kumarın zararlarını anlatan ve ayrıca teknoloji bağımlılığının zararlarını anlatan duvar gazetesi hazırlandı.Hafta boyunca bağımlılık yapan maddelerden ömür boyunca uzak durmaları gerektiği ogrencilere anlatıldı.

Mrt

İstiklal Marşının kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma  programı düzenlendi.

Okulumuz bahçesinde gerçekleşen törene bütün öğrencilerimiz katıldı.

Programda, günün anlam ve önemini içeren konuşma, İstiklal Marşı'nın yazılma süreci, Mehmet Akif Ersoy'un güzel şiirleri  okundu.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası sebebiyle okulumuzda deprem eğitimi ve tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda afete hazırlık haftası ile ilgili pano düzenlendi. Afete hazırlık haftası ile ilgili videolar izletildi.