Mrt

1-7 Mart Deprem haftası sebebiyle okulumuzda deprem eğitimi ve tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda afete hazırlık haftası ile ilgili pano düzenlendi. Afete hazırlık haftası ile ilgili videolar izletildi.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı birinci döneminin sona ermesi öğrencilerimize karnelerini dağıttık.

Ock

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz İsmail Çetinkaya, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı birinci döneminin sona ermesi vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Ock

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ock

08-14 ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuza afişler asılarak, öğrencilere videolar izletilerek enerji verimliliği ile bilinçlendirme ve tanıtım yapıldı.

Eneji Verimliliği ile ilgili videoları izlemek için TIKLAYINIZ.

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel sayısı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin çalışmalarıyla 15 Temmuz Çocuk Gazetemizi çıkardık.

Ara

Çedes projesi kapsamında okulumuz 7-E ve 6- D öğrencileri ile birlikte Filistin nasıl özgür olur? Neler yapabiliriz? Konuşup çözüm yollari aradık. Vera yazıcılar'ın sunumuyla Filistin'in özgürlüğü adlı konferansı gerçekleştirdik.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Genç Muhafız (Hafız) erkek kategorisinde İstanbul 57.Bölge finalinde okulumuzu temsilen yarışmaya katılan Zeyd Kiremiş Bölge finalinde 1. olmuştur.

Ödülleri, İl Millî Eğitim Müdürümüz Doç.Dr Mücahit Yentür ve Başakşehir İİçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çoşkun tarafından takdim edilmiştir.

Okulumuzu temsilen 1. olan öğrencimizi ,üzerinde emeği olan tüm öğretmenlerimizi ve kıymetli velilerini tebrik ederiz.

İstanbul Finalinde okulumuzu temsil edecek öğrencimize başarılarının devamını dileriz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle RAMİ kütüphanesine gezi düzenlemiştir. "On Record" adıyla Filistin temalı resim sergisini gezmişlerdir.

Ara

Kütüphaneler, bir toplumun kültürel, eğitsel ve entelektüel gelişiminde önemli rol oynar. Geçmiş ile gelecek arasında köprü görevi üstlenen kütüphaneler, geçmişin tanığı geleceğin ise kaynağıdır.

Bu kapsamda öğrencilerimizle birlikte her yaştan okuyucunun ihtiyacına cevap veren koleksiyonu, ihtisas kütüphaneleri, yaşam alanları ve modern kütüphanecilik anlayışıyla dünyanın üçüncü, Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olan Rami Kütüphanesi’ni ziyaret ettik.

Ziyaret süresince kütüphane hakkında bizi bilgilendiren Rami Kütüphanesi’nin değerli yetkililerine teşekkür ederiz.

Kas

*Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir*

24 Kasım 2023 Cuma günü okulumuzda yapılan törenle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladık ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi minnetle andık.

Kas

İslâmi Edebiyatın Üstadı, İslâm Dünyasının İlk Bilim-Kurgu ve İlk Ütopik Roma'nının Yazarı, Büyük İslam Âlimi, Türkiye'de birçok ilim, fikir adamının yetişmesinde muallimlik rolü olan emektar öğretmenimiz Ali Nar Hocayı ve şehitlerimizi kabirleri başında öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Fatiha okuyarak yâd ettik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek programa katılmak üzere Türk Hava Yollarına ait uçakla Ankara'dan İstanbul'a seyahat eden 81 ilden gelen temsilci öğretmenler, 30 bin fitte türküler, şarkılar eşliğinde Öğretmenler Günü'nü kutladı.