Kas

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla görevi başında ve emekli olan öğretmenlere birer mektup kaleme aldı.

Kas

21 - 27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftamız, Şehit Yaşar Yeşilkır İmam Hatip Ortaokulu'nda Pano Çalışmalarıyla Kutlandı. Öğrencilerimiz Kişisel Bakımları Hakkında Farkındalık ve Bilgi Sahibi Oldu. Diş Fırçalamanın, Kontrolünün ve Beslenme Alışkanlıklarının Önemine Değinildi.

Kas

Ölümünün 85. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz .

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yılında okulumuzda andık. Öğrencilerimizin görevli olduğu programa  ilçede saat dokuzu beş geçe çalınan siren sesiyle başlayarak okunan şiirler, yazılar ve marşlar eşiliğinde sonlandırdık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in ilanının 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

İstanbul İl milli eğitim müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine ve velilerine ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir.

Eyl

Uzun yıllar Sümer Mahallesinde , Sümer İmam Hatip ortaokulu adını taşıyan okulumuzun adı , Şehit Yaşar Yeşilkır İmam Hatip Ortaokulu olarak değişti.Yeni adımızın açılış programı    Zeytinburnu İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Adem USLU , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali YEŞİLYURT, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcımız Hurşit  BEKAROĞLU , Sümer Mahalle Muhtarımız Yılmaz Bey ,  Okulumuzun Kıymetli Emekli Müdürü Oktay ERSEL ve Değerli Şehidimizin Ailesinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eyl

2023 2024 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuzda 12.09.2023 salı günü coşkuyla kutlandı. Program Okul Müdürümüz sayın Çetin Nar in konuşması ile başlayıp öğrencilerin sunumları ile tamamlanmıştır. Yeni eğitim öğretim yılımız herkese hayırlı olsun.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2022- 2023 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haz

Öğrencilerimiz Teknoloji Tasarım Öğretmenlerimiz Meltem ÖZEN ve Öznur ZEYDAN liderliğinde yapmış oldukları atölye çalışmalarını ve mimari mühendislik çalışmalarını sergilediler.