Ara

2019 Mayıs ayında kaybettiğimiz öğrencimiz Mustafa Akdoğan'ın ailesini evinde öğrenci, öğretmen ve velilelerimizle birlikte ziyaret ettik.

Nis

Okulumuzun yıkım öncesi son fotoğrafını 16 Nisan 2018 sabahı çektik.

Nis

Öğrencilerimizle beraber tarih kokan Haliç Yarımada da bulunan; Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Arkeoloji Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Cami, Eski Hipodrom At Meydanı ve Gülhanede piknikle bitirdiğimiz güzel gezimize katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Zeytinburnu Kültür Merkezinde 18 Mart Çanakkale Zaferimizi Anma Törenimizde Okul Müdürümüz Oktay ERSEL kendi yazdığı "Şehit" adlı şiirini okudu Müdürümüz Oktay ERSEL´e teşekkür ederiz. Müzikli gösterimizde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi konulu şiir yarışmasında öğrencimiz birinci olarak okulumuzu gururlandırdı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Seyitnizam caminde öğrencilerimizle sabah namazımızı eda ettik Allah kabul etsin.