İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Şehit Yaşar Yeşilkır İmam Hatip Ortaokulu

Sevgili veliler,

Lgs başvuruları 18 mart tarihi itibariyle başladı.

18-29 mart tarihleri arasında e okul üzerinden öğrenci başvuruları veliler tarafından gerçekleştirilecek.

1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlüğünce onaylama işlemi yapılacak.

Başvurular yaptıldıktan sonra velilerin okula gelerek okul müdürlüğüne başvurularını onaylatması gerekmektedir.

Şbt

Veli akademileri kapsamında gerçekleşecek seminerimiz tüm velilerimiz davetlidir.

Sevgili velilerim ve öğrenciler,

Bursluluk sınavı ile ilgili bilgilendirme metinlerini buradan inceleyebilirsiniz. Sınav başvurusu 13 şubatta başlamaktadır, bilginize.

Şbt

OKUL BURSLULUK BAŞVURULARI: 13 ŞUBAT – 01 MART 2024 TARİHLERİ ARASI SINAV TARİHİ: 21 NİSAN 2024

Kıymetli velilerimiz,

12.01.2024 tarihinde saat 11.30'da okulumuzda ilk yardım eğitimi verilecektir. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz. (Yer okul mescidi)

Ock

Zeytinburnu Belediyesi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilçemiz ilkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrenciler için "İstiklâl Marşımız ve Mehmet Âkif ERSOY" temalı hitabet yarışması yapılacaktır.

Sevgili Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı MEB Ölçme Değerlendirme ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklikle alakalı bilgilendirme aşağıda yer almaktadır.

Ekm

Sevgili öğrencilerimiz, verimli ders çalışabilmemiz için en önemli adımlardan biri uygulayabileceğimiz ve hedeflerimize uygun bir çalışma planımızın olmasıdır. Sizler için örnek çalışma programları aşağıda bulunmaktadır. Kendi sınıf düzeyinde uygun olan programlara göz atabilirsiniz. Dileyen öğrenciler bu programları çıktı olarak alıp ders çalışırken kullanabilir. İyi çalışmalar:)

Rehberlik Servisi

May

Başvuru ve Uygulama Kılavuzunu görmek için TIKLAYINIZ.

May

Okulumuza ait resmi sosyal medya hesaplarımızın linkleri aşağıdaki gibidir. Lütfen sosyal web sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı düzenli olarak takip ediniz.